Hilde Gustava Ovesen

[325 kb]

Skjult teater som åndelig servitør

Oppstart 31. januar 2016

Hilde Gustava er en utrolig kreativ person. Hun er bildende kunstner med flere store utsmykningsoppdrag bak seg.
Hun driver også Gustavas Kulturfabrikk på Hamar som arrangerer kurs innen maleri, håndverk, drama, smykkedesign med mer.

Hilde Gustava har også en skuespiller i seg og hun opptrer gjerne med skjult teater som åndelig servitør. Hun har jobbet mye med teater både foran og bak scena i Mjøsregionen, samt satt opp egne revyer og show sammen med Geir Ove Ovesen.

Den åndelige servitøren kan gjerne få  litt informasjon om utvalgte gjester i forkant, hvorpå hun «kobler seg på» og får den informasjonen mens hun serverer, MEN hun kobler seg på gjestene «åkke som»… Dessuten gjør hun en del absurde ting undervegs , som f.eks  å sende lapper ( «du er søt»..) , sjekke auraen, stille horoskop, skjenke hyppig i glassene til visse utvalgte gjester, massasje, sang i øret etc…
Dette resulterer i mange absurde og morsomme situasjoner.

“GODKJENT MORSOM “ – UANSETT HVA DU ØNSKER DEG

Stand Up Norge AS Stranden 3 B 0250 Oslo Tlf: 23 11 88 20 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Diverse kurs og aktiviteter

 Gustavas kulturfabrikk tilrettelegger kurs for enkeltpersoner, venner, familier, institusjoner og næringsliv, hjemme hos den enkelte, på arbeidsplassen eller i Gustavas kulturfabrikk sine lokaler.
Les mer om div. kurs og aktiviteter...

Kreativ skriving / muntlig formidling

 Det ligger mange uferdige taler, dikt og festsanger i skap og skuffer rundt omkring. Noen bør kanskje tas fram og bearbeides og pusses på? Har du ambisjoner om å skrive en minneverdig tale om et gitt tema?
Les mer om våre kurs...

Drama / teatersport

 Drama og teatersport er først og fremst morsomt samspill, men du får mer på kjøpet! Du utvikler og utforsker samarbeidsegenskaper og empati, problemløsning og kreativitet, bevisstgjøring av stemmebruk og kroppsspråk.
Les mer drama og teatersport her... 

Kreativt håndarbeid

 Har du lyst til å lage dine egne kreasjoner uten å måtte være ekspert på å sy, strikke og tråkle? Har du lyst til å komme på fest med noe som er helt unikt, og som du har laget?

Smykkedesign

 Synes du det er vanskelig å finne noe som er deg? Eller har du lyst til å designe og lage et smykke til en venn eller kjæreste som har din signatur?
Les mer om kurs i smykkedesign...

Maling / tegning

 Alle har et forhold til maling og tegning. Hos Gustavas kulturfabrikk kan du velge kurs ut i fra ditt ståsted, og dine ønsker. Vil du lære å tegne mennesker, natur eller dyr? Eller kanskje du vil male intuitivt? Vil du lære ulike teknikker innen tegneredskaper?
Les mer om kurs i maling / tegning...