VELKOMMEN TIL GUSTAVAS KULTURFABRIKKS NETTBUTIKK! Print E-mail

HOS OSS KAN DU SPESIALBESTILLE MALERIER OG SKULPTURER TIL HJEMMET, ARBEIDSPLASSEN, TIL EN JUBILANT ETC.

 

OM DU SER ET MALERI DU LIKER TEMAET I, MEN IKKE FARGEKLANGENE, KAN DU HENVISE TIL TITTEL OG NUMMER PÅ GALLERI GUSTAVA , OG SENDE OSS EN ØNSKET FARGEKLANG. ( EVT ET FOTO AV VEGGEN MALERIET SKAL HENGE) Noen velger å beskrive brudeparet, sende bilde av jubilanten etc. På denne måten kan Hilde Gustava legge inn symboler og fortelle en "personlig historie" i maleriet.

Hilde Gustava Ovesen tar opp bestillingsoppdrag.
Her er et eksempel på et bestillingsverk; Utfordringen var : her er norgeshistoriens første lottorekke. En av våre ansatte som har jobbet med LOTTO-trekningen siden starten, skal nå pensjoneres, han er veldig glad i "INGMARS" ( danseband) , var et av stikkordene jeg fikk på en mail...resultatet ser du her.

  • Kjøper man maleri av Gustava,  BETALER VI  50% AV FRAKTKOSTNADER. 
  • Kjøp av kunst foregår via (elektronisk) faktura og nettbank. CV  og  kjøpsbevis sendes pr.post , eller sammen med kunstforsendelsen.
  • Vennligst ta kontakt, om det er noe du lurer på.

 

Ønsker du å bestille et maleri, så klikk på
bildet under for å komme videre...
Ønsker du å bestille en skulptur, så klikk på
bildet under for å komme videre...
115.jpg
skulptur_14.jpg
 

Diverse kurs og aktiviteter

 Gustavas kulturfabrikk tilrettelegger kurs for enkeltpersoner, venner, familier, institusjoner og næringsliv, hjemme hos den enkelte, på arbeidsplassen eller i Gustavas kulturfabrikk sine lokaler.
Les mer om div. kurs og aktiviteter...

Kreativ skriving / muntlig formidling

 Det ligger mange uferdige taler, dikt og festsanger i skap og skuffer rundt omkring. Noen bør kanskje tas fram og bearbeides og pusses på? Har du ambisjoner om å skrive en minneverdig tale om et gitt tema?
Les mer om våre kurs...

Drama / teatersport

 Drama og teatersport er først og fremst morsomt samspill, men du får mer på kjøpet! Du utvikler og utforsker samarbeidsegenskaper og empati, problemløsning og kreativitet, bevisstgjøring av stemmebruk og kroppsspråk.
Les mer drama og teatersport her... 

Kreativt håndarbeid

 Har du lyst til å lage dine egne kreasjoner uten å måtte være ekspert på å sy, strikke og tråkle? Har du lyst til å komme på fest med noe som er helt unikt, og som du har laget?

Smykkedesign

 Synes du det er vanskelig å finne noe som er deg? Eller har du lyst til å designe og lage et smykke til en venn eller kjæreste som har din signatur?
Les mer om kurs i smykkedesign...

Maling / tegning

 Alle har et forhold til maling og tegning. Hos Gustavas kulturfabrikk kan du velge kurs ut i fra ditt ståsted, og dine ønsker. Vil du lære å tegne mennesker, natur eller dyr? Eller kanskje du vil male intuitivt? Vil du lære ulike teknikker innen tegneredskaper?
Les mer om kurs i maling / tegning...