Barnebursdag i Gustavas Kulturfabrikk Print E-mail

GENERELL INFO Å TA UTGANGSPUNKT I:
Vi arrangerer skreddersydde barnebursdager, og har hatt flest "Kreativ mix". Vi sørger for utstyr, materiell, tilpassede aktiviteter/ lek. Jeg er primært opptatt av at gjestene skal ha det fint og tar gjerne i mot ønsker fra bursdagsbarnet for å skreddersy arrangement til beste for han / henne ;-)Jeg arrangerer Dans- og dramabursdager,kunstnerbursdager, smykkeverksted... ja, tilbudene er mange, men HER tar jeg utg. punkt i "Kreativ mix", som inneholder noe for enhver smak, samt at jeg har gode erfaringer med denne type bursdag i forhold til kjønn og aldersgruppe.
Pris. 120 kr pr barn inkl. materiale, for - og etterarbeid. (Minimum 10 barn, eller minstepris 1200,-) Betales kontant i forkant før gjestene kommer (har ikke kortterminal).
Tid: 2 timer (Hvis "kunstnerbursdag": maling og lerret, kommer dette i tillegg, kr. 100,-. ) Minstepris for bursdag: kr. 1000,- hvis antall under 10 pers. Burdagsbarnet får alltid med seg minner fra festen som gjestene har laget.
- Bursdagsbarn kommer en halv time før arr. og er med og ordner f.eks. bordkort, bespisning. Oppdragsgiver tar med engangsdekketøy til medbrakt enkel bevertning ( vi har ikke kjøkken i fabrikken, dessverre).

- TIPS , hvis dere ønsker å spise og drikke på Gustavas: TENK ENKELT! Noen velger å bestille pizza på Peppes eller NiNi. Andre har tatt med vafler, eller pizzasnurrer. Ellers har det fungert toppers med kake, brus, el. godteri.

Et eksempel på innhold, KREATIV MIX:
- Følgende kan mikses: drama/rollespill, miming. tegning, gruppekonkurranser, klipp og lim, sanglek, stafetter, danselek, klappeleker, musikkleker... (Man kan en også velge å ha hovedvekt ett eller to temaer).
- Standard: tegne og fargelegge bursdagsbarnet i helfigur, eller en annen samarbeidsoppgave- som jubilanten får med seg hjem.

EKSEMPEL PÅ TIDSSKJEMA:
1630: Bursdagsbarnet kommer og vi ordner bord og bespisning. Vi går igjennom programmet. ( Vi har gråpapir som man kan tegne på til duk, men hvis noen ønsker en annen løsning; vær velkommen til å dekke slik der.
1700: Gjestene kommer /gavebord/ bursdagssang og oppvarmingsaktivitet.
1715-1745: Dans(latinsk hip-hop/reggaton, lek, dramatisering, tegnelek.
1745-1815: Bespisning/ tegne.
1830-1900: Praktisk estetiske oppgaver. Bl.a. å tegne stort ”fellesminne” til burdagsbarnet. Bursdagsbarnet lager f. eks, egen tegning/dekor/smykke.bursdag.jpg

 

Diverse kurs og aktiviteter

 Gustavas kulturfabrikk tilrettelegger kurs for enkeltpersoner, venner, familier, institusjoner og næringsliv, hjemme hos den enkelte, på arbeidsplassen eller i Gustavas kulturfabrikk sine lokaler.
Les mer om div. kurs og aktiviteter...

Kreativ skriving / muntlig formidling

 Det ligger mange uferdige taler, dikt og festsanger i skap og skuffer rundt omkring. Noen bør kanskje tas fram og bearbeides og pusses på? Har du ambisjoner om å skrive en minneverdig tale om et gitt tema?
Les mer om våre kurs...

Drama / teatersport

 Drama og teatersport er først og fremst morsomt samspill, men du får mer på kjøpet! Du utvikler og utforsker samarbeidsegenskaper og empati, problemløsning og kreativitet, bevisstgjøring av stemmebruk og kroppsspråk.
Les mer drama og teatersport her... 

Kreativt håndarbeid

 Har du lyst til å lage dine egne kreasjoner uten å måtte være ekspert på å sy, strikke og tråkle? Har du lyst til å komme på fest med noe som er helt unikt, og som du har laget?

Smykkedesign

 Synes du det er vanskelig å finne noe som er deg? Eller har du lyst til å designe og lage et smykke til en venn eller kjæreste som har din signatur?
Les mer om kurs i smykkedesign...

Maling / tegning

 Alle har et forhold til maling og tegning. Hos Gustavas kulturfabrikk kan du velge kurs ut i fra ditt ståsted, og dine ønsker. Vil du lære å tegne mennesker, natur eller dyr? Eller kanskje du vil male intuitivt? Vil du lære ulike teknikker innen tegneredskaper?
Les mer om kurs i maling / tegning...