Gustavas Art Gallery - skulpturer av Hilde Gustava Ovesen Print E-mail

KLIKK PÅ  BILDET DU ØNSKER Å FÅ MER INFO OM ( TITTEL, STØRRELSE , PRIS ETC)

  • HILDE GUSTAVA OVESEN TAR OGSÅ UTSMYKKINGSOPPDRAG FOR PRIVATE  HJEM , SÅ VEL SOM INSTITUSJONER OG BEDRIFTER.

VENNLIGST TA KONTAKT!

IF YOU LIKE TO SEE THE PHOTO  IN LARGER SCALE; PLEASE CLICK ON THE IMAGE YOU LIKE TO EXPLORE!
  • TITLE AND OTHER INFORMATION WILL THEN APPEAR WHEN YOU DOUBLECLICK A IMAGE.
  • Hilde Gustava Ovesen ( LINK til ART CV ) also work with  commitions and make special made art for private homes as well. Hilde Gustava Ovesen is a well established artist that have a original and narrative  signature. She is now busy planning a huge international Art Project in Malta, and is Art Director for the whole Art Building project for 2011-2016.
  • PLease be free to take contact with her personally:  CONTACT 

 

 

Diverse kurs og aktiviteter

 Gustavas kulturfabrikk tilrettelegger kurs for enkeltpersoner, venner, familier, institusjoner og næringsliv, hjemme hos den enkelte, på arbeidsplassen eller i Gustavas kulturfabrikk sine lokaler.
Les mer om div. kurs og aktiviteter...

Kreativ skriving / muntlig formidling

 Det ligger mange uferdige taler, dikt og festsanger i skap og skuffer rundt omkring. Noen bør kanskje tas fram og bearbeides og pusses på? Har du ambisjoner om å skrive en minneverdig tale om et gitt tema?
Les mer om våre kurs...

Drama / teatersport

 Drama og teatersport er først og fremst morsomt samspill, men du får mer på kjøpet! Du utvikler og utforsker samarbeidsegenskaper og empati, problemløsning og kreativitet, bevisstgjøring av stemmebruk og kroppsspråk.
Les mer drama og teatersport her... 

Kreativt håndarbeid

 Har du lyst til å lage dine egne kreasjoner uten å måtte være ekspert på å sy, strikke og tråkle? Har du lyst til å komme på fest med noe som er helt unikt, og som du har laget?

Smykkedesign

 Synes du det er vanskelig å finne noe som er deg? Eller har du lyst til å designe og lage et smykke til en venn eller kjæreste som har din signatur?
Les mer om kurs i smykkedesign...

Maling / tegning

 Alle har et forhold til maling og tegning. Hos Gustavas kulturfabrikk kan du velge kurs ut i fra ditt ståsted, og dine ønsker. Vil du lære å tegne mennesker, natur eller dyr? Eller kanskje du vil male intuitivt? Vil du lære ulike teknikker innen tegneredskaper?
Les mer om kurs i maling / tegning...