Året 2016 Print E-mail

Kjære, venner av Gustavas kulturfabrikk!

I 2013 blir det KUN events  som bestilles på forhånd (ingen faste kurs) , f.eks: jubilèer, barnebursdag, kollega-events, kreative vennekvelder, bestilt underholdning ( se meny på www.gustavaskulturfabrikk.no), skjult teater, malekurs, tegnekurs, teatersport, teambuilding...etc

Kontinuerlig utstilling av Hilde Gustava Ovesens malerier.
Åpningstider:

Torsdag: 17:00 - 20:00
Lørdager kl. 11:00 - 15:00
- eller annet tidspunkt etter avtale ( Tlf: 95840647)

Vennligst se oppdateringer ihht til hennes kunst på Facebook; Galleri Gustava


Malemoro med fabrikksjefen
Det er et mål at alle deltakerne varmer opp lattermusklene og kreativiteten gjennom maleaktiviteter og samspill som vil vare ut kvelden - og som gir gode og glade etterdønninger i lange tider.

Kreativ mix med fabrikksjefen
Kreativ mix for grupper og bedrifter sammen med fabrikksjef Hilde Gustava Ovesen.

Dagkurs
For deg som har lyst til å gjøre noe hyggelig for seg selv på dagtid. NB! Barnevogner kan man ha i umiddelbar nærhet under oppsyn.

Helhetsterapi
Hamar ved Mjøsa. Norges svar på Skagen. Magisk lys gir magiske farger. Vann, strandpromenade, natur, kunst og kultur. Vær kreativ og uttrykk deg selv i harmoniske omgivelser med bevissthet om at alle menneskets velvære og helse er avhengig av at "alle deler" får vedlikehold og oppmerksomhet!

 

For mer informasjon og påmelding, kontakt oss...

 

Kulturarisk meny

 

Klikk på hatten for å laste ned meny som PDF, eller les mer under EVENTS


Diverse kurs og aktiviteter

 Gustavas kulturfabrikk tilrettelegger kurs for enkeltpersoner, venner, familier, institusjoner og næringsliv, hjemme hos den enkelte, på arbeidsplassen eller i Gustavas kulturfabrikk sine lokaler.
Les mer om div. kurs og aktiviteter...

Kreativ skriving / muntlig formidling

 Det ligger mange uferdige taler, dikt og festsanger i skap og skuffer rundt omkring. Noen bør kanskje tas fram og bearbeides og pusses på? Har du ambisjoner om å skrive en minneverdig tale om et gitt tema?
Les mer om våre kurs...

Drama / teatersport

 Drama og teatersport er først og fremst morsomt samspill, men du får mer på kjøpet! Du utvikler og utforsker samarbeidsegenskaper og empati, problemløsning og kreativitet, bevisstgjøring av stemmebruk og kroppsspråk.
Les mer drama og teatersport her... 

Kreativt håndarbeid

 Har du lyst til å lage dine egne kreasjoner uten å måtte være ekspert på å sy, strikke og tråkle? Har du lyst til å komme på fest med noe som er helt unikt, og som du har laget?

Smykkedesign

 Synes du det er vanskelig å finne noe som er deg? Eller har du lyst til å designe og lage et smykke til en venn eller kjæreste som har din signatur?
Les mer om kurs i smykkedesign...

Maling / tegning

 Alle har et forhold til maling og tegning. Hos Gustavas kulturfabrikk kan du velge kurs ut i fra ditt ståsted, og dine ønsker. Vil du lære å tegne mennesker, natur eller dyr? Eller kanskje du vil male intuitivt? Vil du lære ulike teknikker innen tegneredskaper?
Les mer om kurs i maling / tegning...