Drama og teatersport

Drama, rollespill og teatersport er først og fremst veldig morsomt og utviklende på mange plan. Hos oss tar vi ikke sikte på å sette opp store teaterstykker;  det blir heller lagt opp til at lek, spontanitet og fantasi skal være et mål i seg selv å utforske og utvikle. Om du ønsker skreddersydd kurs for deg og dine venner/ kolleger, hjelper vi gjerne til med det! Ta kontakt...

 

Les mer om våre oppsatte kurs:

Teater-/ improkurs
Kurset egner seg for ungdom /voksne både med og uten skuespillerambisjoner. Her vil vi arbeide med å utvikle kunnskap og ferdigheter innen scenekunst der lek, spontanitet og fantasi er stikkord. Vi tar utgangspunkt i improvisasjon som er det sentrale elementet i teatersport. Deltakerne vil i løpet av kurset arbeide med verbale og nonverbale øvelser, enkle skuespillerteknikker, status og genreøvelser, karakteroppbygging og historiefortelling – og det er garantert morsomt!

 

Drama og teaterlek for barn 6-12 år
Morgendagens samfunn kjenner vi ikke, men forskerne er enige om at mennesker som er fleksible, har mulighet til å se flere løsninger på samme problem, har selvtillit, fantasi og empati, vil klare seg bra i framtida. Drama og  rollelek kan være et viktig bidrag til å utvikle overnevnte kavliteter og egenskaper. Drama er et medium til selvutfoldelse og er tilgjengelig for alle. Vi legger opp til at Fantasien, Selvtilliten,  Gleden og Empatien utvikles gjennom skapende  aktiviteter.

 

 

Tilbud

 • Gustavas kulturfabrikk er mobil!
 • Kreativ lunsj
 • Vennekveld med kreativ mix
 • Utdrikningslag
 • Bestill eget malekurs m/kolleger
 • Bestill ansiktsmaling til arr.
 • Leie lokale?
 • Barnebursdag
 • Voksenbursdag
 • Stand Up, skjult teater
 • Bestill smykkekurs (min 5 pers)
 • PRISLISTE

Dagens maleri

a141.jpg

Kulturarisk meny

 

Klikk på hatten for å laste ned meny som PDF, eller les mer under EVENTS


Diverse kurs og aktiviteter

 Gustavas kulturfabrikk tilrettelegger kurs for enkeltpersoner, venner, familier, institusjoner og næringsliv, hjemme hos den enkelte, på arbeidsplassen eller i Gustavas kulturfabrikk sine lokaler.
Les mer om div. kurs og aktiviteter...

Kreativ skriving / muntlig formidling

 Det ligger mange uferdige taler, dikt og festsanger i skap og skuffer rundt omkring. Noen bør kanskje tas fram og bearbeides og pusses på? Har du ambisjoner om å skrive en minneverdig tale om et gitt tema?
Les mer om våre kurs...

Drama / teatersport

 Drama og teatersport er først og fremst morsomt samspill, men du får mer på kjøpet! Du utvikler og utforsker samarbeidsegenskaper og empati, problemløsning og kreativitet, bevisstgjøring av stemmebruk og kroppsspråk.
Les mer drama og teatersport her... 

Kreativt håndarbeid

 Har du lyst til å lage dine egne kreasjoner uten å måtte være ekspert på å sy, strikke og tråkle? Har du lyst til å komme på fest med noe som er helt unikt, og som du har laget?

Smykkedesign

 Synes du det er vanskelig å finne noe som er deg? Eller har du lyst til å designe og lage et smykke til en venn eller kjæreste som har din signatur?
Les mer om kurs i smykkedesign...

Maling / tegning

 Alle har et forhold til maling og tegning. Hos Gustavas kulturfabrikk kan du velge kurs ut i fra ditt ståsted, og dine ønsker. Vil du lære å tegne mennesker, natur eller dyr? Eller kanskje du vil male intuitivt? Vil du lære ulike teknikker innen tegneredskaper?
Les mer om kurs i maling / tegning...