Kurs i maling / tegning

Alle har et forhold til maling og tegning. Hos Gustavas kulturfabrikk kan du velge kurs ut i fra ditt ståsted, og dine ønsker. Ta kontakt...

Er du  glad i å tegne, forme og lage ting med hendene? GKF tilbyr kurs og aktiviteter som spenner fra grunnopplæring i  teknikker og redskaper til kurs hvor inspirasjon og frie uttrykk er i fokus.. F.eks ønsker noen å lære å tegne mennesker. Vi lærer bort noen triks.  Andre ønsker å få hjelp til å komme vekk fra teknikken og inn i det "ukjente"/ intuitive. Uansett er målet for GKF at kursdeltagere enten i kursperioden , eller hjemme hos seg selv, skal kunne leke mer med fantasien og kanskje få nye fruktbare idèer - også på arbeidsplassen og ellers.

 

Vi har for tiden satt opp følgende kurs:

Akvarell
Akvarell er vannfarger hvor vannet transporterer fargen. I dag hvor mange reiser til fremmede land for å oppleve nye kulturer, er dette et fantastisk medium til å ta med i reisekofferten. Det er lett å bære tar liten plass og opplevelsene kommer på papiret i en studie av verden rundt deg. Lær deg akvarellens hemmeligheter med komposisjon, perspektiv og teknikker.
Du trenger ingen forkunnskaper! Hovedmålet for GKF at kursdeltagere  i løpet av  kursperioden , skal kunne erverve seg / gjenoppdage kunnskap , leke mer med fantasien og kanskje få nye fruktbare idèer - også på arbeidsplassen og / eller andre arenaer


Malekurs, akryl
Dette er et kurs som tar sikte på å utvikle grunnleggende ferdigheter innen  fargelære, komposisjon og flatebehandling. Vi utforsker akyl  og akvarell som medium, og har varierte oppgaver med bl.a stilleben ( øve opp det “å se” og intuitiv maling ( øve opp det å “slippe opp”) Musikk og litteratur vil danne inspirasjonsbase for malingen...


Billedkunst for barn og unge
I kurset ”billedkunst” bruker vi sansene våre og utforsker også mulighetene i våre omgivelser. Gustavas kulturfabrikk legger vekt på å utvikle barns skaperglede og fantasi gjennom arbeid med ulike materialer og teknikker. Samtaler, musikk og litteratur blir aktivt brukt for å inpirere og videreutvikle barnas fantastiske indre verden. I undervisningen legges det vekt på å gi innføring i både 2 og 3 dimensjonale teknikker som maleri, tegning, grafikk, skulptur med mer. Hvert semester avsluttes med en utstilling.


Kurs/workshop i maling/tegning for voksne
Alle har et forhold til maling og tegning. Hos Gustavas kulturfabrikk kan du velge kurs ut i fra ditt ståsted, og dine ønsker. Er du glad i å tegne, male og forme ting med hendene? GKF tilbyr med dette et kurs/  en workshop som spenner fra grunnopplæring i teknikker og redskaper innen tegning og maling  til en arena  hvor inspirasjon og frie uttrykk er i fokus.. F.eks ønsker noen å lære å tegne og male mennesker. Vi lærer bort noen triks. Andre ønsker å få hjelp til å komme vekk fra teknikken og inn i det "ukjente"/ intuitive. Uansett er hovedmålet for GKF at kursdeltagere  i løpet av kursperioden , skal kunne erverve seg / gjenoppdage kunnskap , leke mer med fantasien og kanskje få nye fruktbare idèer - også på arbeidsplassen og / eller andre arenaer.

 

Tilbud

 • Gustavas kulturfabrikk er mobil!
 • Kreativ lunsj
 • Vennekveld med kreativ mix
 • Utdrikningslag
 • Bestill eget malekurs m/kolleger
 • Bestill ansiktsmaling til arr.
 • Leie lokale?
 • Barnebursdag
 • Voksenbursdag
 • Stand Up, skjult teater
 • Bestill smykkekurs (min 5 pers)
 • PRISLISTE

Dagens maleri

a13.jpg

Kulturarisk meny

 

Klikk på hatten for å laste ned meny som PDF, eller les mer under EVENTS


Diverse kurs og aktiviteter

 Gustavas kulturfabrikk tilrettelegger kurs for enkeltpersoner, venner, familier, institusjoner og næringsliv, hjemme hos den enkelte, på arbeidsplassen eller i Gustavas kulturfabrikk sine lokaler.
Les mer om div. kurs og aktiviteter...

Kreativ skriving / muntlig formidling

 Det ligger mange uferdige taler, dikt og festsanger i skap og skuffer rundt omkring. Noen bør kanskje tas fram og bearbeides og pusses på? Har du ambisjoner om å skrive en minneverdig tale om et gitt tema?
Les mer om våre kurs...

Drama / teatersport

 Drama og teatersport er først og fremst morsomt samspill, men du får mer på kjøpet! Du utvikler og utforsker samarbeidsegenskaper og empati, problemløsning og kreativitet, bevisstgjøring av stemmebruk og kroppsspråk.
Les mer drama og teatersport her... 

Kreativt håndarbeid

 Har du lyst til å lage dine egne kreasjoner uten å måtte være ekspert på å sy, strikke og tråkle? Har du lyst til å komme på fest med noe som er helt unikt, og som du har laget?

Smykkedesign

 Synes du det er vanskelig å finne noe som er deg? Eller har du lyst til å designe og lage et smykke til en venn eller kjæreste som har din signatur?
Les mer om kurs i smykkedesign...

Maling / tegning

 Alle har et forhold til maling og tegning. Hos Gustavas kulturfabrikk kan du velge kurs ut i fra ditt ståsted, og dine ønsker. Vil du lære å tegne mennesker, natur eller dyr? Eller kanskje du vil male intuitivt? Vil du lære ulike teknikker innen tegneredskaper?
Les mer om kurs i maling / tegning...